Dieet van 2016: Hier vind je keiharde top 3!

Dieet van 2016: Hier vind je keiharde top 3!

Wil jij weten wat het beste dieet van 2016 is? Hieronder de top 3! Er zijn namelijk best wel wat diëten en daarom is het handig hierin te filteren. Er wordt veel gepraat over afvalmethodes en ook de ervaringen van de meeste zijn bekend. Ben je hier nou nog niet helemaal van op de hoogte kun je hieronder lezen welke er het meest uitspringen. Zo loop je niet op tegen een verkeerd dieet. Door slim te kijken naar de fouten van anderen zal jij wel in 1 keer afvallen!

1. Vitadis Slanker Leven Plan

Het Vitadis Slanker Leven Plan is een eiwitdieet dat ondertussen veel bekendheid heeft opgedaan en nog steeds groeit. Dit dieet is dan ook erg populair door zijn krachtige werkzaamheid. Je wordt met deze afvalmethode namelijk niet uitgehongerd. Ook heb je erg veel variatie waardoor je niet snel in de verleiding komt. Als je namelijk lekker kunt eten maar op een gezonde manier zal je het volhouden. Veel diëten kennen namelijk valkuilen als het gaat om te weinig calorieën, voeding dat niet lekker is of te weinig aanwezige kennis als het gaat om afvallen. Dit is bij Vitadis wel anders. Door deskundig onderzoek en uitwerking van het dieet is het enorm sterk. Ook de professionele coaches die je helpen tijdens het dieet versterken je strijd af te vallen. Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dat dit het waarschijnlijk wel 1 van de beste op de markt is vandaag de dag!

2. Koolhydraatarm dieet

Een andere manier om echt werk te maken van afvallen is het koolhydraatarm dieet. Dit isnet weer even anders dan een eiwitdieet. Want naast eiwitrijke voeding ga je ook zeer streng letten op je koolhydraten. Met name welke koolhydraten en de mate waarin is hierin belangrijk. Er zijn namelijk verschillende soorten koolhydraten. Je hebt de snelle en de langzame, de laatste zijn goed in beperkte mate. Je mag hier dus wel wat van nemen maar niet teveel. Het blijft afvallen en in dit proces zal je dan ook moeten korten in je calorieën. Het is wel belangrijk te vermelden bij dit dieet dat je ook hier niet al te veel last zal hebben van een hongergevoel. Het gaat er dus om wat je eet en hierin iets te minderen. Je zal zien dat je hiermee keihard vet gaat verbranden.

3. Atkins dieet

Het Atkins dieet lijkt een beetje op het Cambridge 500 echter niet zo extreem, maar het is en blijft een manier van afvallen wat op sommige punten niet meer helemaal mee kan met de rest. Nieuwe diëten zijn vaak beter ontwikkeld en uitgewerkt tot in perfectie. Dit is een logische ontwikkeling. Toch is dit Atkins vaak nog erg geliefd en kan je er ook echt mee afvallen. Een belangrijk kanttekening is wel dat het niet tot maximale vetverbranding zal leiden. Diëten zoals Vitadis zijn hier wel op ingericht en nog veel gezonder ook. Het Atkins dieet is wat dat betreft wel beter dan andere traditionele diëten. Het mooie is dat ook dit dieet wel op eiwitten is gebaseerd, alleen minder goed uitgewerkt is. Gelukkig zijn de nieuwe diëten verder gegaan met een methode die werkt. Door goede elementen in het dieet te laten en de slechte te verbeteren kom je tot het beste resultaat!